Carl Persson segerskytt när Malmö vann

Publicerad: 2024-09-05
Försäsong
Carl Persson sköt det matchvinnande målet i den tredje perioden när Malmö vann mot tyska Wolfsburg under onsdagskvällen.

Malmö - Wolfsburg 4-2

Malmös näst sista försäsongsmatch slutade med en 4-2-seger mot tyska Wolfsburg i Trelleborg.

Det stod 2-2 mitt i den tredje perioden innan Carl Persson kunde skjuta matchvinnande 3-2 för skåningarna. Henrik Haapala stängde sedan tillställningen med sitt 4-2-mål i fem mot tre med en och en halv minut kvar att spela.

– Det var lite annorlunda, de spelade lite grisigare hockey än de andra SHL-lagen men kul att få sådana matcher också, säger Malmö-forwarden William von Barnekow till klubbens hemsida.

Noterbart: Malmö spelade med sorgband för att hedra bortgångne supporter Milton Flisborn, fyra år.

Målskyttar Malmö: Jakub Galvas, Linus Öberg, Carl Persson, Henrik Haapala