TIMRÅ-PRÄGEL PÅ VECKANS FANTASY SHL ALL STAR TEAM

Publicerad: 2024-10-07
Fantasy SHL
De Fantasy SHL-coacher som valt att satsa på Timrå IK bör vara extra nöjda denna vecka, då inte mindre än tre spelare från klubben tar plats i veckans Fantasy SHL All Star Team.


Timrå var ett lag som många experter bedömde som antingen fågel eller fisk inför den här säsongen. Under veckan som gick visade laget tydliga signaler på att fågeln flyger. Tre raka segrar med sammanlagt 12-1 i målskillnad gav inte bara ett lyft i tabellen utan även storslam i Fantasy SHL. Veckans tre bästa poängplockare hämtas nämligen från Timrå när vi spanar in veckans All Star Team.

Forwards

- Filip Hållander, Timrå IK

Ägandeskap: 3,5%

Kommentar: Spelet erbjuder många intressanta forwards i niomiljonersklassen. Den här veckan såg Filip Hållander till att glädja de dryga tre procenten coacher som satsat på just honom. Med sju assist och sammanlagt 39 fantasypoäng var han bäst av alla under Matchvecka 3.

- Jonathan Dahlén, Timrå IK

Ägandeskap: 9,4%

Kommentar: Är det en pånyttfödd Jonathan Dahlén vi ser under Olli Jokinens ledarskap? Forwarden, värderad till 9,4 mkr, samlade 35 poäng under veckan och är nu uppe som ny tvåa i spelet bakom David Tomasek. 

Center

- David Edstrom, Frölunda HC

Ägandeskap: 4,7%

Kommentar: En favorit bland många som satsat på att aktivera juniorkortet tidigt. Efter en knackig start på veckan fick Edström upp tempot rejält. Med 28 poäng på de två sista matcherna passerade han alla centrar och tar därmed plats bland veckans stjärnor.

Backar

- Lassi Thomson, Malmö Redhawks

Ägandeskap: 0,8%

Kommentar: Malmös spelare brukar vanligtvis smyga under radarn bland fantasycoacherna, men Lassi Thomson kan vara ett fynd till 8,2 mkr. Har levererat över 10 poäng i tre av sina sex inledande matcher och den här veckan stod finländaren för flest poäng av samtliga backar.

- Jonathan Pudas, Skellefteå AIK

Ägandeskap: 33,4%

Kommentar: En av spelets mest populära spelare som också har motsvarat förväntningarna så här långt. Med ett poängsnitt på 8,1 är han spelets bästa back, men priset närmar sig 10 miljoner och det blir allt dyrare att lägga vantarna på Skellefteås kapten.

Målvakt

- Jacob Johansson, Timrå IK

Ägandeskap: 6,6%

Kommentar: Jacob fick förtroendet i veckans samtliga matcher och släppte bara en puck förbi sig. Det gav rejäl utdelning för de dryga sex procenten coacher som valt Timrås burväktare till sitt fantasylag. Med 35 poäng delade Jacob andraplatsen från veckan med lagkamraten Jonathan Dahlén.

##

Besök Fantasy-SHL-sajten

Fantasy SHL
SHL:s huvudpartners