SOMMARMIDDAG: PATRIK NORÉN

Publicerad: 2023-07-26
Sommarmiddag
En härlig middag en vacker sommarkväll är svårslagen, men vad skulle egentligen SHL-spelarna bjuda på? Och vilka av sina motståndare skulle de vilja bjuda på den här middagen? Det ska vi ta reda på i den här artikelserien. Näst på tur är Leksands Patrik Norén.

Om du ska bjuda på sommarmiddag, vad bjuder du på då?

– Det blir grillat, givet. Kött blir det. Entrecote gillar jag att grilla. Det står högt på listan. Någon god potatis och god sallad till det. Det är gott och enkelt att göra. 

Hur många kvällar i juli snittar du vid grillen?

– Tre i veckan är det absolut.

Om du får bjuda tre personer inom SHL-sfären på den här middagen, vilka blir det och varför? (Ingen ur ditt eget lag)

– En kille som jag tror jag vill bjuda som jag inte känner är Oskar Nilsson i Skellefteå. Det känns som att det är en rolig prick. Han skulle förgylla en sådan kväll känner jag spontant. Robin Alvarez (Timrå) får komma. Det blev en bra vän från tiden i Skellefteå. Vi håller kontakten och träffas lite då och då. Ett säkert kort om man vill ha lite roligt. Filip Berglund, från Örebro, får också hänga på. Han skulle behöva komma ut och ha en rolig kväll.

Vilken roll tar du under kvällen?

– Jag brukar ha övergripande ansvar när det blir tillställningar. Filip får stå vid potatisen. Basic, det klarar han. Det är hans nivå. Robin (Alvarez) skulle jag låta ta hand om köttet. Oskar har jag ingen koll på. Han får vara en joker och gå runt och vara skön. 

PÄR OLERT / Bildbyrån

Robin Alvarez är en av spelarna som bjuds in till Patrik Noréns sommarmiddag. Foto: Bildbyrån.

Johannes Hägglund
SHL:s huvudpartners