VECKANS ALL STAR TEAM I FANTASY SHL

Publicerad: 2024-10-28
Frölunda kan se tillbaka på en framgångsrik vecka. Två övertygande segrar mot Luleå respektive Skellefteå gav inte bara värdefulla poäng i tabellen, det resulterade även i att tre av lagets spelare tog plats i veckans All Star Team i Fantasy SHL.

Här är de bästa poängplockarna från Matchvecka 6. Vilka av stjärnorna satt i ditt fantasylag?

Forwards

- Linus Weissbach, Frölunda

Ägandeskap: 8,8%

Poäng: 24

Pris: 8,8 mkr
Kommentar: Efter åtta säsonger på vift i Nordamerika vände Linus hem till Frölunda igen, och vilken fullträff det har blivit så här långt. Forwarden stod bland annat för dubbla mål och assists i segermatchen mot Luleå och är nu uppe på 98 fantasypoäng totalt. Det gör honom till spelets fjärde bästa poängplockare och priset fortsätter att stiga.

Center

- Josh Dickinson, Rögle

Ägandeskap: 3,1%

Poäng: 26

Pris: 8,5 mkr

Kommentar: Efter en trög inledning har formen vänt för såväl Rögle som för centern som hämtades in från MoDo inför säsongen. Josh Dickinson inledde veckan med att sänka sin gamla klubb med ett matchavgörande mål. Därefter följde han upp med två assists i segermatchen mot Växjö och med 26 fantasypoäng var han bäst av alla under veckan som gick.

Forwards

- Max Veronneau, Leksand

Ägandeskap: 2,6%

Poäng: 24

Pris: 9,0 mkr

Kommentar: En annan spelare vars poängform i Fantasy SHL har följt lagets form i tabellen. Leksand har tre raka segrar och Max Veronneau har varit starkt bidragande till samtliga. Den här veckan blev det både mål och assist mot såväl Malmö som Linköping och med 24 fantasypoäng tangerar kanadensaren Linus Weissbach som veckans bästa forward.

Back

- Charle-Édouard D’Astous, Brynäs

Ägandeskap: 1,4%

Poäng: 21

Pris: 8,7 mkr

Kommentar: Brynäs nya back har redan hunnit göra ett starkt avtryck, inte minst i Fantasy SHL. Det här är nämligen andra gången som Charle-Édouard slår sig in i veckans All Star Team. 15 poäng mot HV71 följdes upp av ytterligare 6 mot Timrå och kanadensaren ser ut som ännu en i raden lyckade värvningar till höstens stora succélag.

Målvakt

Lars Johansson, Frölunda

Ägandeskap: 9,9%

Poäng: 22

Pris: 9,2 mkr

Kommentar: Veteranmålvakten är den tredje Frölundaspelaren som tar plats bland veckans stjärnor. Efter segern mot Luleå krönte Lars sin prestation med att hålla nollan uppe i Skellefteå. Det gav 22 fantasypoäng in på kontot för de knappa tio procenten coacher som lagt sitt förtroende hos Lasse i kassen.

SHL:s huvudpartners