Jonathan Dahlén regissör bakom Timrås seger

Publicerad: 2024-08-29
Försäsong
Timrå öppnade SCA-cupen genom att besegra Björklöven. Jonathan Dahlén hade klubban i alla målen i 3-2-segern.

Timrå - Björklöven 3-2

Jonathan Dahlén spelade fram till samtliga tre mål när Timrå öppnade klassiska SCA-cupen i Sundsvall genom att besegra Björklöven med 3-2.

Maximilian Eisenmenger gjorde 1-0 i första perioden och Elmeri Eronen ökade på till 2-0 i tredje perioden innan Björklöven kunde reducera. Oliver Kapanens 3-1-puck avgjorde bataljen, för Björklöven kom inte närmare än en ytterligare en reduceringspuck.

– Löven är ett skickligt lag som spelar med energi och hög fart. Jag tycker att vi gör en bra match och det här lär vi oss verkligen mycket av. Jag gillar att se kampen och viljan att hjälpa laget, att se spelarna täcka skott, att se alla bidra till den här segern, säger Timrå-tränaren Olli Jokinen till st.nu.

Målskyttar Timrå: Maximilan Eisenmenger, Elmeri Eronen, Oliver Kapanen