Klar seger för Leksand - sköt fem mål i en period

Publicerad: 2024-09-08
Försäsong
Leksand fick revansch mot Vålerengen och vann returmötet med 6-3. Det efter att ha gjort fem (!) mål i den andra perioden.

Leksand - Vålerengen 6-3

Leksand förlorade mot Vålerengen efter straffar för en dryg vecka sedan, men fick revansch under lördagen då dalalaget kunde vinna med 6-3.

Vålerengen hade en tidig 2-0-ledning, men sedan vände Leksand på steken, bland annat genom att göra fem (!) mål i mittperioden. Anton Johansson sköt två av målen.

– I andra och tredje perioden kommer vi kanske inte upp i nivån vi vill vara på, men vi håller ändå en bra nivå och vinner matchen, säger Anton Johansson till Leksands hemsida.

– Tycker vi tar kliv varje dag och varje match, det ser bra ut. Vi är redo för nästa vecka då vi ska möta två SHL-lag.

Målskyttar Leksand: Anton Johansson 2, Joonas Lyytinen, Lukas Vejdemo, Marek Hrívik