Här är spelschemat 2024/25!

Publicerad: 2024-05-22
Spelschema
ÄNTLIGEN! Här är spelschemat för säsongen 2024/25 - och du kan ladda ner det direkt i din kalender.

Då är det äntligen dags att offentliggöra spelschemat för 2024/25.

Säsongen drar igång lördagen 21 september med full omgång:

15.15 Linköping - Brynäs
Brynäs, med heta återvändarna Jakob Silfverberg och Oskar Lindblom, är tillbaka i SHL, och ställs i premiären mot Linköping, som var i slutspel för första gången sedan 2018 förra säsongen. En riktigt prövning direkt för Gävle-laget, alltså.

15.15 Frölunda - Leksand
Frölunda och Leksand möttes i kvartsfinalen i våras, en matchserie som gick till sju matcher och där Frölunda segrade till slut. Intressant revanschmöte med andra ord, där båda lagen har haft låg omsättning i trupperna och där många därmed minns slutspelsmötet.

15.15 Växjö - HV71
Derby i Småland i direkt, så räkna med heta känslor när pucken släpps i Vida Arena, för säsongens första styrkemätning om vilket lag som är bäst i landskapet.

15.15 Malmö - Skellefteå
Nybakade svenska mästarna Skellefteå inleder säsongen med säsongens längsta resa, ner till Malmö, för en tuff bortamatch mot ett skånskt lag som byggt om en hel del i truppen.

18.00 Luleå - Timrå
Finsk afton! Både Luleå och Timrå har satsat blåvitt. Luleå har värvat in tre finska forwards, en hel kedja alltså, medan Timrå har plockat in Olli Jokinen som tränare och värvat finske VM-centern Oliver Kapanen. Ger premiären en indikation på de finska inslagens slagstyrka?

18.00 Färjestad - Rögle
Färjestad var seriesegrare i fjol, men rök direkt i kvarten i slutspelet där succélaget Rögle, nia i grundserien, vann med 4-0 i matcher. Nu möts lagen igen, och med tanke på slutspelsmötet lär det spraka lite extra av känslor i den här bataljen.

18.00 Örebro - MoDo
MoDo-supportrarna drömde om att Patrik Karlkvist skulle komma tillbaka till klubben efter Oskarshamns SHL-sorti, men istället valde forwarden Örebro - och därmed ställs MoDo mot just Karlkvist i SHL-premiären. Sätter han avtryck direkt i Örebro-tröjan?

Totalt spelas 52 omgångar, där slutomgången avgörs tisdagen 11 mars 2025.

Här hittar ni kompletta spelschemat

Matcherna i kalendern

En kalender hjälper oss att hålla ordning på både det ena och det andra i vårt liv och vi på SHL.se försöker underlätta för dig som gillar ishockey och SHL. Nu kan du få in SHL-matcherna i din kalender på ett enkelt och smidigt sätt.  

Kalendern innehåller länkar till biljetter, TV-sändning, Fantasy, videos, statistik från matcherna med mera. 

På nedan länk kan du hitta kalendrar för samtliga SHL-lag. Klicka på det lag du är intresserad av, eller hela ligan om hellre vill det. Ange vilken kalendertyp du önskar, fyll i dina uppgifter och importera sedan kalendern.  

Prenumererar du redan på kalendern - då behöver du inte göra något. 

TILL KALENDERN

SHL
SHL:s huvudpartners