Örebro tappade - men vann till slut ändå

Publicerad: 2024-08-21
Försäsong
Örebro tappade en 2-0-ledning till 2-2-läge mot Brynäs, men kunde ändå vinna till slut efter att Patrik Karlkvist avgjort på straffar.

Brynäs - Örebro 2-3 (str)

Patrik Karlkvist har fått en stark start i nya klubben Örebro. Forwarden, i fjol i Oskarshamn, sköt dubbla mål i försäsongspremiären, och följde upp det med att bli segerskytt mot Brynäs där han satte den avgörande straffen.

Örebro hade en 2-0-ledning efter den första perioden, men Brynäs lyckades både reducera och kvittera under den tredje perioden, vilket tog matchen till övertid och sedermera straffar.

– Det var en helt okej match, starkt att komma tillbaka igen och vinna efter straffar, säger unge Örebro-forwarden Liam Danielsson till klubbens hemsida.

Brynäs Johan Larsson:

– Tycker vi gör en ganska bra match, från mitten av första och framåt. Vi jobbar oss tillbaka och gör match av det, säger han till klubbens hemsida.

Målskyttar Brynäs: Johan Larsson, Oskar Lindblom
Målskyttar Örebro:
Christopher Mastomäki, Emil Larsson, Patrik Karlkvist

Mer om matchen:
Läs mer om matchen på Brynäs hemsida
Läs mer om matchen på Örebros hemsida

Säkra hockeyunderhållningen på TV4!  

Säkra ditt lags samtliga matcher i vinter så att du kan följa både på på hemmaplan och bortaplan! Just nu har samtliga SHL-klubbar erbjudande på TV4-abonnemang där du erbjuds 1200 kr rabatt samtidigt som du stöttar din favoritklubb!  

Läs mer om hur du tecknar abonnemang och stöttar din klubb 

Läs mer:
Försäsongsschema 2024

Jonas Gustavsson
SHL:s huvudpartners