Publicerad: 2024-08-25
Försäsong
Färjestad blev vinnare i försäsongsturneringen Strömstad Hockey Classic efter att ha vunnit lördagens avslutande match mot Frölunda.

Färjestad - Frölunda 6-3

Färjestad plockade hem segern i försäsongsturneringen Strömstad Hockey Classic efter att ha vunnit den sista matchen mot Frölunda med 6-3.

Frölunda ledde länge med 2-1, men i slutet av den andra perioden så kunde Färjestad 2-2-kvittra genom Joel Kellman. I tredje perioden så gjorde värmlänningarna sedan ett ryck till 5-2, efter bland annat ytterligare ett mål av Kellman, vilket avgjorde matchen.

– Det var ett stort steg framåt under helgen, vi ser bättre och bättre ut, säger Färjestad-tränaren Tomas Mitell klubbens hemsida, och fortsätter:

– Mot Frölunda är vi bättre sista 30 minuterna, vinner fler dueller och folk steppar upp på ett bättre sätt.

Målskyttar Färjestad: Joel Kellman 2, Per Åslund, Lucas Forsell, Alexander Ljungkrantz, Viktor Lodin